"In het dagelijks leven vallen me nog steeds af en toe woorden in uit de reading waar ik inzichten uit haal en mee werken kan.

Lieve Cris,

Om te beginnen vond ik t heel prettig om bij jou te zijn. Jijzelf en alles om jou heen heeft een fijne uitstraling. Een rustig, liefdevol en vrolijk gevoel gaf het mij. Waarin ik heerlijk mezelf kon zijn. De reading deed je met heel veel aandacht en geduld daardoor voelde ik me compleet op m’n gemak. Ook de tranen liet je er gewoon zijn, dat maakt dat wat nodig is kan stromen.

Erg handig dat jij de reading opnam en deze naderhand stuurde. Het is zoveel informatie en de criptische omschrijving kan zo elke keer weer wat dieper landen. Heel waardevol vond ik de nabespreking waarin je coachend wat doorvroeg en verhelderde! Dat had ik ook graag nog een keer willen luisteren maar is helaas niet opgenomen.

In het dagelijks leven vallen me nog steeds af en toe woorden in uit de reading waar ik inzichten uit haal en mee werken kan. Dankjewel nogmaals!

Veel geluk en mooie readings en wie weet tot ziens.
💚 Carmen

-Carmen, 39 jaar

cris geurts