"Cris verbindt je processen met elkaar zodat je het als een geheel kunt zien.

Wat een bijzondere, prettige, intense reading/healing gaf Cris mij. Ik vond het spannend, maar voelde me veilig. De meditatie in het begin maakte veel spanning los.

Cris heeft een fijne zachte stem en kan heel visueel vertellen. Ik kon het verhaal, de metaforen voor de processen in mijn leven, helemaal voor me zien. Erg verrassend dat ze een boom te zien kreeg die mijn levensverhaal vertelde. Ze nam me mee op reis. Veel dingen weet je eigenlijk stiekem al, maar zij bevestigt het op een zachte manier en verbindt processen met elkaar zodat je het als een geheel kunt zien. Zoals de verbanden tussen de verschillende levensfasen en koppelt het aan het nu.

De feedback na de sessie was heel fijn en ook praktisch. Ik ging vrolijk, licht en geïnspireerd met mijn mascara onder mijn kin 😉 naar buiten. Ik heb meteen een samenvatting gemaakt en de beelden getekend, ik wil er nog iets mee gaan doen.

Fijn ook dat je na een paar dagen de reading als audiobestand ontvangt, dan kun je het nog opnieuw beluisteren en er steeds andere dingen uitpikken. Een mooi cadeau aan jezelf!”

-Hanneke, 40 jaar

cris geurts