"De coaching heeft me groei van bewustzijn gebracht in hoe mijn patronen werken.

Je bent zo met lichaam, geest en ziel present dat je ruimte maakt en me uitnodigt om zelf ook lijfelijk, aandachtig en spiritueel aanwezig te zijn. Dat vind ik een veilige en welkome omgeving om tot mezelf te komen.

De coaching heeft me groei van bewustzijn gebracht in hoe mijn patronen en (verborgen) emoties werken in de interactie met mijn vrouw en kinderen. Het heeft me bewust gemaakt van mijn verlangen om daarin te groeien. Eerste vruchten van geweldloze communicatie, liefdevolle omgang, opvoeden als ‘overhandigen’ zijn geplukt.

Ik heb Cris ervaren als: zachtmoedig, verbonden, veelzijdig, deskundig, transparant, samen lerend, duidelijk, flexibel in agenda, mild, positief, mooi mens.

-Johan, 43 jaar

cris geurts