"Ik heb Cris ervaren als iemand die op een mooie manier aanwezig is met de persoon voor zich.

Ik heb de reading als erg prettig, inzichtelijk en liefdevol ervaren.
De reading heeft me inzicht gebracht in mijn patronen. Ook wel een soort push om iets te doen met bepaalde dingen. Dat ik mezelf door een veelheid aan keuzes tegenhoudt om me te verdiepen en dus tot wasdom kan komen. Het is iets dat al een tijd speelt, maar steeds urgenter wordt. Ik kan het ook snel weer vergeten door de alledaagse volheid. Er is op het moment te veel dat speelt, alle dingen die ik doe. Dus ja, ik wil nav de reading hiermee verder.

Ik heb Cris ervaren als iemand die op een mooie manier aanwezig is en met aandacht bezig is met haar vak en met de persoon voor zich. Ze is helder in hoe ze de reading opbouwt en wat de ‘regels’ zijn. Er is alle ruimte en openheid om dingen te bespreken. Ze is open, warm, helder, humorvol en scherp.

Ik zou graag over een tijdje weer komen en kijken wat er dan uitkomt.

-Marjolein, 40 jaar

 

cris geurts