"Tijdens de healing leek het alsof ik signalen van mezelf ineens goed door kreeg.

In de healing is een nieuwe deurtje geopend waar ik nog geen kennis mee had gemaakt. Het brengt me dichter bij mezelf in het hier en nu. Het leek alsof ik signalen van mezelf ineens goed door kreeg/ontving. Ik voelde me verlangen naar creativiteit en kreeg allerlei inspirerende gedachten. Dat voelde heel energiek en fijn. Het leek alsof er meer ging stromen binnen in mij. Ik meer tot leven kwam. 

De healing heeft me geheel nieuwe ervaringen gebracht. Een bewustwording van dat er meer is dan het fysieke en je gedachten. De energieën moeten stromen en hiervoor kan ik aandacht hebben. Ik had het gevoel veel meer rechts in mijn lichaam te zitten en tijdens de healing leek links ook te openen. Daarbij voelde ik me steeds ruimtelijker worden, alsof ik groeide maar dan in energie. Moeilijk uit te leggen want het was voor mij een hele nieuwe ervaring. 

Ik kon me goed ontspannen en voelde me relaxed en veilig. Het was ook heel prettig in de huiselijke sfeer en het muziekje hielp me ook om snel goed te kunnen ontspannen.

Ik vond het ook heel prettig dat we na de healing de tijd konden nemen om te praten over onze ervaringen tijdens de healing. Dat was voor mij verhelderend en inspirerend. Ook gaf je me het vertrouwen dat ik niet geforceerd de ervaring hoef te blijven vasthouden maar dat het zich vanzelf op slaat in mijn lichaam er geheugen en dat er gebeurt wat er moet gebeuren.

Je kwam over als een krachtig, vertrouwd, warm, lief, puur, mooi, empatisch, interessant en inspirerend persoon. Ik heb je als lief en rustig ervaren. Je nam de tijd, ook om mijn vragen te beantwoorden. Fijne uitleg van je gekregen over hoe een healing in zijn werk gaat. 

 -Yvon, 35 jaar

Steven Brinkman