"Ik heb na de healing een paar inzichten waarmee ik meer ruimte in mezelf kan blijven creëren. 

Lieve Cris,

Wat is jouw healing in combinatie met een reading precies de ondersteuning geweest die ik nodig had om verder te komen vanuit mijn geblokkeerde positie. Ik kreeg niks meer uit handen en voelde me al enige tijd heel laag in energie en verloor hierdoor mijn vertrouwen in mijn kunnen.
Eenmaal aangekomen op jouw locatie werd ik verwelkomd in sereniteit en warmte, wat een fijne plek met oog voor detail. Ons voorbereidende gesprek gaf al een meteen een paar ‘aah- haa’ momentjes. Het is prettig en vooral krachtig, om een healing te ontvangen van iemand die de diepgang in zichzelf kent. Je uitleg over wat een healing precies is, was ook helder en duidelijk, ik voelde hierdoor veiligheid en ontspannenheid om de healing te mogen ontvangen. 

Tijdens de behandeling werden veel onderwerpen aangeraakt, waardoor ik me echt gezien voelde, verhelderend inzicht kreeg en eindelijk weer innerlijke ruimte voelde. Meer helderheid in mijn hoofd dan ik überhaupt gedacht had dat mogelijk was. Alsof alle wolken waren weggehaald en ik een 360 graden view kreeg ipv 180.. 

Na de behandeling voelde ik een enorm kalmte. Ik had de hele dag vrij gepland echter heb ik diezelfde avond nog een paar geïnspireerde uren gewerkt (!), zo fijn!

Ik heb de healing als heel erg prettig ervarenen ik ben erg onder de indruk van het verhelderend, verfrissend en verruimend effect. Wat een rust en liefdevolle innerlijke verbinding voelde ik na de healing.

Ik heb gevoeld hoe ik vanuit een compleet geblokkeerde energie mij 2 uur later een ander mens kan voelen. Het voelde alsof wolken in en rondom mijn hoofd waren weggehaald. Ik voelde me gevuld met liefde, rust en ontspanning. Ik weet nu dat dit 0-punt bestaat. Omdat je ook tijdens de behandeling toelichtte wat je deed, heeft deze healing ook doorgewerkt op mijn bewustzijn. As life happens… gebeurt er weer van alles met je systeem. Ik heb nu een paar inzichten waarmee ik meer ruimte in mezelf kan blijven creëren. 

Ik heb je als warm, doortastend, liefdevol, zachte kracht, professioneel, wijsgeer, diepgaand, gepassioneerd en authentiek ervaren.

- Ishara, 34 jaar

Steven Brinkman