Wat is
Reading?

 

Een reading gaat vooral over inzicht krijgen. Inzicht in waar je op dit moment in je leven staat, wat je te leren hebt, wat de kern is van belemmerende aspecten in je leven en wat helpend werkt voor je.

Reading heeft vaak het effect dat dingen die je diep van binnen al weet worden bevestigd of vanuit meer neutraliteit en helderheid gezien kunnen worden. Een reading opent je ogen voor onbewuste overtuigingen die je met je meedraagt en de impact daarvan op jouw leven. Belangrijker nog, een reading geeft inzicht in wat je in huis hebt om een volgende stap te zetten en levert zo een mooie bijdrage aan je groei.

Een reading kan vanuit verschillende invalshoeken gedaan worden. Een algemene reading; hier komt je levensthema van dit moment aan bod. Of een reading aan de hand van een vraag.
Zoals gezegd geeft een reading vooral inzicht krijgen. Een reading is geen ‘oplossing’ maar kan je wel inzicht geven in de eventuele tegenwerkende krachten in jouw leven. Wanneer je daar bewust van wordt heb je zelf de keuze hoe je daar mee om wilt gaan en dit zet je weer aan het roer van je eigen leven.

Soms kan er behoefte zijn om na een reading behulp van coaching of healing verder te gaan. Dit bepaal jij zelf.

Hoe werkt het? We bestaan allemaal uit energie, daar is niets zweverigs aan dat is pure wetenschap ;). Alle ervaringen die we opdoen in het leven worden opgeslagen in ons energetische lichaam.
Binnen een reading stem ik intuïtief af op die opgeslagen informatie door je naam te vragen. Jij hoeft hier verder niets voor te doen, je kunt lekker ontspannen plaatsnemen. Ik koppel de waargenomen informatie terug aan jou en jij neemt daaruit mee wat dienend is voor jou. Goed om te weten is dat je niet ‘gelezen’ kunt worden wanneer je daar geen toestemming voor geeft.

Mocht het wenselijk zijn dan kan een reading ook op afstand gedaan worden, bijvoorbeeld telefonisch.

Artboard(1).png

Wanneer kan een Reading mij helpen?

⸰ Wanneer je geen oplossing ziet in bepaalde situaties.
⸰ Wanneer je het gevoel hebt steeds tegen dezelfde obstakels aan te lopen in je leven.
⸰ Wanneer je de behoefte hebt aan inzicht
(om bijvoorbeeld een keuze te maken).
⸰ Wanneer je een specifieke vraag hebt.
(bijvoorbeeld; wat houdt me tegen om mezelf te laten zien en horen?)
⸰ Wanneer je op zoek bent naar de zingeving in jouw leven.

 
simon-wilkes-691838-unsplash.jpg
De reading heeft me helderheid gebracht in hetgeen ik mijn innerlijke vragen over had. Ik heb ook mooi gereedschap meegekregen waar ik thuis mee aan de slag ben gegaan.
— Anne, 40 jaar
 

Tarieven

75 Euro per consult (incl btw)

Een afspraak duurt ongeveer 75 min.