Mijn Verhaal

 

Al op jonge leeftijd kende ik periodes van disbalans, zowel fysiek als mentaal en emotioneel. Vanuit de behoefte naar helderheid ben ik gaan zoeken naar wat mij inzicht gaf en maakte zo kennis met verschillende vormen van (spirituele) begeleiding. Hier ontstond het verlangen te willen weten wat de betekenis is van het leven en wat de betekenis is van wat ik en anderen onderweg tegenkomen.

Ik leerde dat op de gebieden in ons leven waar we weerstand ondervinden, we nog niet helemaal vrij zijn. Door op deze manier naar het leven te kijken en te ervaren, verandert elk ‘obstakel’ in een mogelijkheid voor groei.

Een bevrijdend proces dat zich blijft ontvouwen en waarin ook ik blijf groeien. Groeien gaat niet zonder wankelen en vallen. Maar elk vallen is het geluk te leren opstaan en dat is het proces van PUUR HIER ZIJN.

Ik weet als geen ander dat ‘werken aan jezelf’ een uitdagend proces kan zijn. Ik zal daarom mijn oprechte betrokkenheid geven en een veilige omgeving bieden in onze periode van verbinding.

Liefs,

Cris

186F57C0-D416-4CA1-BDCE-5EDFAA3519F4.jpg
 

Opleidingen

 

Door de jaren heen heb ik verschillende opleidingen en trainingen gevolgd en ontwikkelde ik een intuïtieve en ondersteunende manier van begeleiden.

Ik heb mijn bachelor in Social Studies gehaald en ben daarna verder gegaan met de opleiding Spirituele Ontwikkeling waarin ik opnieuw kennis leerde maken met mijn intuïtie. Daarna volgde ik een 2 jarige Coachingsopleiding waarin het ‘graafwerk’ verder ging en waar ik vooral in contact kwam met de invloeden die bepaalde kindstukken hadden op mijn huidige leven. Omdat dit mij zo interesseerde ben ik met kinderen en gezinnen gaan werken als gezinscoach en Pedagogisch Hulpverlener. Werken met gezinnen, kinderen er jongeren is wat ik nog steeds met veel liefde doe. Kijk hier voor pedagogische hulpvragen.

Hierna ben ik een intensieve 2 jarige Reading opleiding gaan volgen die me meer leerde over onze energetische lichamen en de hoeveelheid informatie die daarin opgeslagen zit. In deze periode heb ik tevens een jaar een Energetische Healing opleiding afgerond. Hier leerde ik dat ik energie van anderen kan waarnemen en kan uitnodigen in balans te komen.

Ik heb verschillende trainingen gevolgd zoals een Mindfulness Training, een Intuïtieve Ontwikkeling Training en een Emotie-regulatie Training.

Door de input van deze trainingen en opleidingen kan ik putten uit een breed scala aan methoden zodat ik datgene kan bieden wat passend is binnen jouw proces.

Artboard(1).png