Puur Healing

Wat is
Healing?

 

Laten we beginnen bij het begin en dat is dat alles uit energie bestaat, dus ook jij. Hoewel energie niet tastbaar is weten we wel dat het er is. We spreken bijvoorbeeld vaak in termen als ‘dit kost me een hoop energie’ of ‘wauw, daar krijg ik echt energie van’.

Wanneer je in goede gezondheid bent (fysiek, mentaal, emotioneel) dan stroomt jouw energie optimaal en voel je je lekker. Verschillende factoren kunnen invloed hebben op het doorstromen van jouw energie. Dingen doen die je eigenlijk niet leuk vindt, belemmerende overtuigingen en pijnlijke ervaringen kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat jouw energie niet optimaal doorstroomt. Je voelt je dan moe, somber, angstig of ervaart fysieke klachten.

Het goede nieuws is dat elk lichaam een uniek zelfhelend vermogen heeft. Een healing gaat over het (her-)activeren van je zelfhelend vermogen en in contact komen met je oorspronkelijke energie. 

Ik ondersteun je in het maken van de verbinding tussen de oorsprong van je klacht en jouw zelfhelend vermogen zodat jij je op je eigen manier en in je eigen tempo kunt herstellen.

Wat je niet meer dient kan losgelaten worden en zo ontstaat er ruimte voor iets nieuws. Belemmerende overtuigingen maken ruimte voor ondersteunende gedachten en nieuwe inzichten. Trauma’s kunnen geheeld worden zodat er meer harmonie ontstaat en pijn kan op een zachte manier oplossen zodat klachten de kans krijgen om te verdwijnen. Kortom, je energie kan weer vrijelijk stromen zodat jij puur hier aanwezig kunt zijn.

Hoe werkt 't?

Je gaat lekker zitten en je mag je overgeven aan de ontspanning met op de achtergrond een fijn muziekje. Door mijn handen op je schouders te leggen voel ik waar de blokkades zich bevinden en maak ik, met behulp van mijn handen, ruimte voor jouw zelfhelende energie om terug te stromen in je lichaam.

Artboard(1).png

Wat kan een Healing voor je doen?

⸰ Genezing op fysiek, mentaal, emotioneel en energetisch niveau.
⸰ Loslaten van negatieve patronen en helen van trauma's.
⸰ Meer harmonie creëren in je relaties.
⸰ Meer ruimte, inzicht, helderheid en vrijheid in jezelf ervaren.
⸰ Groter zelfbewustzijn en meer zelfvertrouwen creëren.
⸰ Dieper besef van een persoonlijk doel en richting in het leven.
⸰ Tot bloei laten komen van je talenten en mogelijkheden.

Healing doesn’t mean the damage never existed. It means the damage no longer controls our lives.
— Akshay Debey
Ik voelde m’n verlangen naar creativiteit en kreeg allerlei inspirerende gedachten. Het leek alsof er meer ging stromen binnen in mij. Ik meer tot leven kwam.
— Yvon 35 jaar
 

Tarieven

60 Euro per consult (incl btw)

Een afspraak duurt ongeveer een uur.